LETS Leiden wordt leuker als LETS Leiden groeit, want door groei is de kans groter dat het aanbod (en de vraag) interessanter wordt. Het gaat niet vanzelf; er zijn nog zoveel mensen die nog nooit van LETS hebben gehoord... toch raar, nietwaar? Maar daar is wel wat aan te doen:

Het is echt heel gemakkelijk om allemaal wat reclame voor LETS Leiden te maken. Bijvoorbeeld op een verjaardag of bij andere “ontmoetingen” komt LETS vanzelf wel 's ter sprake. Niet? Waarom niet? Toch iets waar je mee bezig bent? Nou goed, als je het dan ter sprake gebracht hebt en je hebt visitekaartjes van LETS Leiden bij je, dan deel je die natuurlijk even uit. Zo kan jouw informatie en enthousiasme een vervolg krijgen.
visitekaartje LetsLeiden
 
 
Anders: degenen die voor welk doel dan ook collecteren, zouden gemakkelijk ook in die straat/straten even een LETS-foldertje in de brievenbussen kunnen stoppen. Nauwelijks extra moeite. Natuurlijk alleen als het volgens de brievenbus-sticker mag. Je kunt het eventueel ook geven aan degene die opendoet, maar dat kán een beetje verwarrend zijn.
Misschien bedenk je zelf gunstige gelegenheden om 's lekker LETS-reclame te maken. Is er bijvoorbeeld een bibliotheek in de buurt, een wijkcentrum, een (kringloop- of buurt-) winkel? Op heel veel plaatsen zouden folders van LETS kunnen liggen en … vragen staat vrij, dus vraag! Nee heb je, ja kun je krijgen.  Folders en/of visitekaartjes zijn op te vragen bij Bob Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zonder spatie)
 

Ben je geïnteresseerd in Lets, maar vind je het moeilijk om je weg te vinden? Wij kunnen daarbij helpen.

Wij zijn al langere tijd lid van LETS Leiden en kennen de ins en outs.

We kunnen je helpen met het opstellen van je profiel en bekijken welke talenten jij in kunt zetten en wat Letsleden voor jou kunnen doen.

Ook wanneer je gewoon op zoek bent naar meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Wij kunnen je vragen per e-mail beantwoorden of een keer een afspraak maken.

 

Ledenbegeleiders:

Gerard van Stekelenburg      Bob Springer

mail naar ledenbegeleiding @ letsleiden.nl (zonder spaties)

 

Reglement LETS Leiden


Zoals vastgesteld in de Algemene ledenvergadering 2012                

Huishoudelijk reglement van de vereniging LETS Leiden

Schrijf je in: email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je al lid bij LETS Leiden en heb je iemand geïnspireerd om ook lid te worden? Dan kun je een werfpremie krijgen! De premie bestaat uit twee delen van elk 20 Sleutels.
handsnijdttaart
Om voor de eerste 20 Sleutels in aanmerking te komen zijn er de volgende voorwaarden:

- Het nieuwe lid heeft jouw naam op het inschrijfformulier vermeld
- Jij hebt het nieuwe lid wegwijs gemaakt in Cyclos en op het Forum
- Het nieuwe lid heeft zijn/haar profiel ingevuld en advertenties geplaatst


De tweede helft kun je krijgen als:

- Het nieuwe lid het lidmaatschap verlengt in het opvolgende kalenderjaar
- Er in het eerste jaar ook daadwerkelijk transacties hebben plaatsgevonden

In beide gevallen moet het aanbrengende lid zelf om de premie(helft) vragen aan de sleutelpenningmeester, met de naam van het geworven lid, voor de controle of aan bovenstaande voorwaarden is voldaan.

Is LETS Leiden een initiatief dat je een warm hart toedraagt, maar heb je niet de tijd of zin om actief handelend lid te worden? Word dan Vriend van LETS Leiden!