Als je een email hebt verstuurd naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan schrijft hij je in. Als vervolgens je eurocontributie voor dat jaar (1 euro per maand) is ontvangen, dan krijg je je eigen sleutelrekening en ontvang je je inloggegevens. Vanaf dan kun je handelen!

 

Contributie
De kosten om mee te doen bestaan uit een jaarcontributie van 12 euro plus 30 Sleutels.

De eurocontributie betaal je vóór januari aan de penningmeester: rekeningnummer NL70TRIO0197637345 t.n.v. LETS Leiden te Leiderdorp, o.v.v. "Contributie - Gebruikersnaam".

Als je weinig inkomsten hebt, mag je de euro-contributie ook betalen met 30 sleutels.

De sleutelcontributie van 30 sleutels, wordt elke maand automatisch geheven. Als je niet hebt gehandeld, loop je het risico “in de min” te komen, doordat de sleutelcontributie automatisch van je tegoed wordt gehaald.

Een (echt)paar betaalt 12 euro per jaar, maar betaalt (na het eerste jaar) wel voor 2 personen sleutelcontributie. Dit heeft te maken met het niet kunnen aanpassen van de naam een eenmaal in Cyclos ingesteld account. Daarom krijgt een paar elk een eigen account.Opzeggen
Je lidmaatschap opzeggen bij LETS Leiden kan met een mail naar de penningmeester. Er worden geen contributies teruggestort. Het is niet toegestaan om met een negatief sleutelsaldo weg te gaan. (zie reglement). Je kunt een negatief saldo afkopen, of door middel van diensten weer op 0 krijgen. Je kunt ook Vriend van LETS Leiden worden voor 12 euro per jaar. Je saldotegoeg/saldotekort wordt dan bewaard. Als je later weer handelend lid wordt, kun je het alsnog gebruiken of (in geval van een tekort)  weer aanzuiveren.
Het is altijd weer mogelijk om terug te komen en je sleutelsaldo op datum van vertrek weer terug te krijgen.