LETS Leiden wordt leuker als LETS Leiden groeit, want door groei is de kans groter dat het aanbod (en de vraag) interessanter wordt. Het gaat niet vanzelf; er zijn nog zoveel mensen die nog nooit van LETS hebben gehoord... toch raar, nietwaar? Maar daar is wel wat aan te doen:

Het is echt heel gemakkelijk om allemaal wat reclame voor LETS Leiden te maken. Bijvoorbeeld op een verjaardag of bij andere “ontmoetingen” komt LETS vanzelf wel 's ter sprake. Niet? Waarom niet? Toch iets waar je mee bezig bent? Nou goed, als je het dan ter sprake gebracht hebt en je hebt visitekaartjes van LETS Leiden bij je, dan deel je die natuurlijk even uit. Zo kan jouw informatie en enthousiasme een vervolg krijgen.
visitekaartje LetsLeiden
 
 
Anders: degenen die voor welk doel dan ook collecteren, zouden gemakkelijk ook in die straat/straten even een LETS-foldertje in de brievenbussen kunnen stoppen. Nauwelijks extra moeite. Natuurlijk alleen als het volgens de brievenbus-sticker mag. Je kunt het eventueel ook geven aan degene die opendoet, maar dat kán een beetje verwarrend zijn.
Misschien bedenk je zelf gunstige gelegenheden om 's lekker LETS-reclame te maken. Is er bijvoorbeeld een bibliotheek in de buurt, een wijkcentrum, een (kringloop- of buurt-) winkel? Op heel veel plaatsen zouden folders van LETS kunnen liggen en … vragen staat vrij, dus vraag! Nee heb je, ja kun je krijgen.  Folders en/of visitekaartjes zijn op te vragen bij Bob Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zonder spatie)