Is LETS Leiden een initiatief dat je een warm hart toedraagt, maar heb je niet de tijd of zin om actief handelend lid te worden? Word dan Vriend van LETS Leiden!


Als je graag op de hoogte wordt gehouden middels onze nieuwsbrief, vul dan het inschrijfformulier in en geef aan, dat je Vriend van LETS Leiden wilt worden. Je krijgt dan wel de verzoeken voor de jaarlijkse eurocontributie (€ 12) en alle nieuwsbrieven. Daarnaast ben je ook van harte welkom op de algemene ledenvergadering en de nieuwjaarsbijeenkomst. Je krijgt echter geen sleutelrekening en betaalt geen sleutelcontributie, je kunt dus ook niet handelen met de andere leden.

Voor 12 euro per jaar ben je vriend van LETS Leiden, je kunt géén diensten afnemen of aanbieden. Je kunt wel beperkt op het forum.  Als je al lid was blijven je sleutels behouden. Ook krijg je de nieuwsbrieven van LETS en een uitnodiging voor bijvoorbeeld de nieuwjaarsbijeenkomst .

Heb je geen behoefte aan de nieuwsbrieven en wil je liever een losse donatie doen? Maak dan een bedrag naar keuze over op rekeningnummer NL70TRIO0197637345 t.n.v. LETS Leiden te Leiderdorp, o.v.v. "LETS donatie".